Întrebări frecvente

Nimic mai simplu! Vii în magazinul nostru din Calea Buziașului, nr. 95, ne contactezi pe Facebook (link) sau ne suni la 0742 209 930! De acolo, vom veni alături de tine cu oferte personalizate în funcție de ceea ce îți dorești!
Cash, card, cerul e limita! Poți plasa comenzi pentru luni viitoare, pe care să le plătești în perioade de timp potrivite bugetului tău. Contactează-ne pentru o ofertă adaptată dorințelor tale.
Livrată în data aleasă de tine, la locația aleasă de tine. Modirom asigură tot procesul, astfel încât tu te poți bucura de cele aciziționate.
Sigur, în funcție de preferințele și bugetul tău. Mai mult, oferim posibilitatea de a cumpăra astăzi produse pe care le dorești livrate luni mai târziu. Astfel, poți evita scumpiri de preț și beneficia de siguranța că produsele achiziționate ajung la tine când iți dorești.
Propunem oferte adaptate nevoilor tale. Asigurăm prețuri corecte, transport în intervalul ales de tine și la locația aleasă de tine, în Timișoara și împrejurări. Mai mult, oferim asistență la fiecare pas. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt totuși, hai pe Calea Buziașului, nr. 95 să te convingi.